top of page

AUD MARIT BJORDAL

Vokal, Kor

Aud Marit har bestandig sunget i tide og utide. Korkarrieren startet for Aud Marit da hun var liten og laget sin egen mikrofon av dorull og garnnøste.

 

Fra dorull og garnnøste bar det til talentkonkurranse. Der gjorde hun det ikke så verst, men måtte se seg slått av Sissel Kyrkjebø som vant. Gjennom talentkonkurransen ble hun oppdaget og fikk vokalistjobb i bandet Daytime. Her ble hun værende i nærmere 10 år. De reiste land og strand, det ble laget både singel og musikkvideo gjennom de 10 årene i Daytime. 

 

Derfra bar det til Late Night Jump og Askøy Storband. Her var hun i noen år, samtidig som hun var med å starte trioen Basic. Etter hvert måtte hun velge, på grunn av mangel på tid. Og det endte med trio'en. 

Etter noen år med opphold som mor på heltid, begynte hun i Eivind Løbergs kor Ad`Hoc. Her fikk hun muligheten til å videreutvikle seg, og det ble noen spennende og lærerike år.

 

"Jeg må få nevne at vi fikk en invitasjon til en tur til New York og Grammy Awards. Det er noe å ta med seg," sier Aud Marit stolt. Etter noen år i Ad'Hoc, ble hun tobarnsmor og tok en velfortjent pause.

For et par år siden ble hun igjen spurt om å synge, denne gang som gjesteartist i Vestbandet. Men nå har hun landet og er klar for musikken til Pink Floyd og gleder seg stort over å få være en av koristene i Ping Floyd.

bottom of page